Skip to content
Societate

Trafic rutier paralizat în nordul Capitalei. Una dintre cele mai importane artere, blocată pentru un festival

b1tv.ro

Trafic de coșmar în Nordul Capitalei după ce a avut loc Festivalul de muzică Saga. Începând de miercuri, 8 septembrie și până duminică, 12 septembrie – traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Ficusului, porțiunea de drum aflată între Bulevardul Aerogării și accesul în incinta Romaero.

Oamenii sunt revoltați în contextul în care Romaero găzduiește des evenimente (salonul auto, concerte ), însă niciodată nu a fost oprit traficul rutier.

Vineri, începând cu orele 16.00, au fost înregistrate valori ridicate de trafic pe arterele de intrare/iesire din Mun Bucuresti care care fac legatura cu zona centrala. Menționăm arterele cu valorile cele mai mari de trafic: Str.Alexandru Șerbănescu, Bd. Nicolae Caramfil, Sos. Bucuresti-Ploiești, Șos. Kiseleff, Bd. Aviatorilor, Calea Griviței, Șos. Colentina.

Astfel, polițiștii Brigăzii Rutiere actioneaza cu efective sporite în zonele în care pot apărea blocaje pentru fluidizarea traficului rutier si pentru prevenirea evenimentelor rutiere nedorite”, a declarat pentru HotNews.ro inspector de poliție Andra Arsintescu , Brigada Rutieră.

Restricțiile de circulație au fost stabilite în Comisia de Circulație de la Primăria Capitalei.

În perioada 10 septembrie, ora 00:00 și până pe 13 septembrie, ora 05:00 – traficul rutier va fi restricționat pe calea de rulare a tramvaiului, pe Bulevardul Aerogării, porțiunea de drum aflată între Strada Nicolae Caramfil și Șoseaua București – Ploiești.

În zilele 10 – 11 septembrie, 11 – 12 septembrie, 12 – 13 septembrie, între orele 12:00 – 05:00 – traficul rutier va fi restricționat pe Bulevardul Aerogării, porțiunea de drum aflată între Strada Nicolae Caramfil și Șoseaua București – Ploiești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *