Skip to content
" "
Galați Știri locale

Traficanţi de droguri din Galaţi, reţinuţi de DIICOT

facebook

Procurorii DIICOT au reţinut vineri doi traficanţi de droguri, acuzaţi că au procurat, deţinut şi vândut cannabis şi ecstasy către diverşi consumatori de pe raza judeţului Galaţi.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, inculpaţii D.F.D. şi M.D.G. sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, în formă continuată.

" "

Procurorii susţin că, în perioada octombrie 2019 – martie 2020, cei doi au procurat, deţinut şi vândut cannabis şi ecstasy către mai mulţi consumatori de pe raza judeţului Galaţi.

Joi, anchetatorii au efectuat patru percheziţii domiciliare, cu ocazia cărora au fost identificate şi ridicate 235 de comprimate de ecstasy, 30 de grame de cannabis, 3 cântare electronice, 2 grindere şi suma de 15.000 de lei.

Cei doi traficanţi de droguri vor fi prezentaţi vineri la Tribunalul Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, cu suportul de specialitate asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale, potrivit Agerpres.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *