Skip to content
București Știri locale

Traficul este dat peste cap în Capitală, în urma incendiului de la metrou. Zonele cu restricții de circulație pentru șoferi

Digi 24

Polițiștii de la Brigada Rutieră recomandă marți dimineață, 24 mai, având în vedere intervenția pompierilor la stația de metrou Piața Romană, participanților la trafic să evite zona, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri și să circule cu prudență.

Momentan, traficul rutier este restricționat pe segmentul de drum cuprins între Piața Universității și Piața Romană, ambele sensuri de deplasare și pe bd-ul Lascăr Catargiu, dinspre Piața Victoriei către Piața Romană.

De asemenea, au fost aplicate restricții de trafic și din intersecțiile apropiate, pe străzile ce converg către bd-ul Gheorghe Magheru.

O garnitură de metrou a luat foc în dimineața zilei de marți, 24 mai, între stațiile Piața Romană și Piața Universității din București.

Toţi călătorii aflaţi în staţiile de metrou Piaţa Victoriei şi Universitate au fost evacuaţi în urma degajării de fum din subteran, dar continuă intervenţia pentru evacuarea călătorilor la staţia Romană, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *