Tragedia de la Crevedia. Prima reacție a patronilor stației GPL

crevedia-google maps
Sursa fotto: goolge maps

Firma care deține stația GPL la care s-au produs exploziile din Crevedia, condusă de fiul primarului din Caracal, a transmis, luni, prima reacție publică față de tragedia în care au murit 2 oameni, iar alte zeci sunt răniți.

Firma Flagas SRL, are doi proprietari,Ionuț Daniel Doldurea, fiul primarului Ion Doldurea, și Cosmin Stîngă.

În comunicatul de presă, cei doi patroni se declară „cu prioritate preocupați în aceste zile de situația victimelor” și afirmă că sunt „încercați de nespusă mâhnire”.

„Urmare a tragediei cauzate prin incendiul din localitatea Crevedia, în reprezentarea societății FLAGAS SRL ne găsim cu prioritate preocupați în aceste zile de situația victimelor și a tuturor persoanelor care au avut și au de suferit în orice mod din pricina acestui accident.

Încercați de nespusă mâhnire, înțelegem devastați încercarea extremă prin care trec atât de multe familii și sperăm să nu fim descalificați în străduința asumată de a o alina.

În contextul dat și din respectul datorat îndeosebi celor direct afectați de această nenorocire, comunicările noastre vor fi rare și reținute, inclusiv procedurile penale deja inițiate impunându-ne, chiar dacă astăzi nu la nivel formal, o astfel de conduită”, se arată în comunicatul Flagas.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: