Tragedia de la Ferma Dacilor îndoliază două cluburi de fotbal: Steaua și New Stars!

Sursă foto: Facebook/ISU Prahova

În noaptea de Crăciun a avut loc un incediu devastator la Ferma Dacilor, iar printre victime se numără un junior de la CSA Steaua și altul de la New Stars.

Ferma Dacilor din comuna Tohani (Prahova) a fost mistuită de flăcări, iar doi minori legitimați la echipele din Capitală au decedat.

Doi juniori de la CSA Steaua și News Stars au murit în incediul de la Ferma Dacilor

Este vorba despre Luca (16 ani) și Petru Ene (11 ani), primul legitimat la CSA Steaua și cel de-al doilea, la New Stars.

Mai mult decât atât, tatăl acestora ar fi decedat, dar nu înainte însă de a-l scoate din flăcări pe Matei, fratele geamăn al lui Luca, susține Fanatik. S-ar fi întors în flăcări pentru a-i salva pe ceilalți doi fii, însă nu a mai ieșit. Matei este și el legitimat la CSA Steaua. El a fost transportat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București.

Alin Dumitriu, antrenorul grupei la care jucau Luca și Matei, a oferit, devastat, o primă reacție după tragedia din Prahova.

„Matei juca pe bandă, extremă stângă sau dreapta, era mai dezvoltat și mai puternic. Luca evolua inter sau în spatele atacanților și avea o tehnică remarcabilă. Ambii au venit de la Chiajna în urmă cu circa un an și jumătate și mama era cea care-i însoțea de obicei la antrenamente.

Sunt complet bulversat. Proveneau dintr-o familie foarte serioasă, părinții se ocupau cu atenție de ei. Ambii erau foarte ascultători la antrenamente și meciuri. Luca era puțin mai rebel, cu personalitate puternică, iar Matei – mai receptiv la sfaturi. O plăcere însă să lucrezi cu amîndoi! Educați, deloc obraznici, le plăcea să joace fotbal”, a spus Alin Dumitriu, potrivit sursei citate.

O tragedie in familia Academiei Steaua. Vom comunica mai multe după ce se vor confirma oficial informațiile despre incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor”, a scris George Ogăraru, pe Facebook.

Daniel Gheorghe, antrenor la grupele de junori ale Academiei New Stars, a vorbit plângând despre Petru.

„L-am folosit de la bun început atacant dreapta. Am început să lucrăm împreună în urmă cu un an și jumătate. Nu-mi lipsea de la antrenamente, de la meciuri, un copil și un jucător model la vârsta lui. Cunosc foarte bine ce e în țară la acest nivel, am câștigat 18 dintre cele 20 de turnee la care am participat și vă spun cu mâna pe inimă că era unul dintre ei mai buni din țară. De altfel, intrase deja într-un program de monitorizare al federației pentru copiii de 11-12 ani în vederea formării lotului național U15 peste trei ani.

Petru avea viteză, tehnică, tupeu, adică o serie de calități care-l scoteau în evidență. Nici nu mai pot să stau în picioare de când am aflat vestea. Sunt cutremurat. Am niște musafiri, dar nu mai pot să mă abțin din lacrimi. Am făcut două dușuri cu apă rece să-mi revin puțin. Habar n-am cum să gestionez o asemenea tragedie! Grupa asta de la 2012, din care făcea parte și Petru, e formată din băieți care sunt ca și copiii mei. Țin enorm la toți și mi-e imposibil să accept că s-a putut petrece o asemenea dramă”, a spus Daniel Gheorghe, potrivit sursei citate.

Citește mai mult AICI

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: