Skip to content
Politică

Tragedia din Colectiv: Arafat clarifică zvonurilor conform cărora ar fi mai multe persoane decedate

La aproape o săptămână de la tragedia ptrecută în clubul bucureștean Colectiv, secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, dezminte categoric existenţa unor victime necunoscute după ce în spațiul public au apărut maimulte speculații cu privire la morţi ascunşi cu scopul de a nu stârni o reacţie şi mai puternică a opiniei publice.

Astfel, Raed Arafat, îi critică dur pe cei care au lansat astfel de zvonuri:

 „Sper ca minciunile cu decedatii ascunsi sa fie deja lamurite avand in vedere ca astfel de actiune extrem de grava ar insemna ca unele familii sa-si caute inca apropriatii, lucru ce nu se intampla, precum si faptul ca politistii, pompierii, medicii, asistentii si inca multi participanti la interventia de vineri seara sa fie cu toti implicati in operatiunea de ascundere a decedatiilor, lucru imposibil avand in vedere numarul mare al participantilor la interventie. Nu stiu ce au avut ca scop cei care au lansat aceste acuzatii grave insa sunt convins ca si ei stiau ca povestea nu este adevarata inca de la momentul relatarii ei pe spatiul public!”, a decalrat Arafat, citat de romaniatv.net.

2 comentarii la “Tragedia din Colectiv: Arafat clarifică zvonurilor conform cărora ar fi mai multe persoane decedate

  1. Se pare ca re.volutionarii de Halloween nu-l mai vor nici pe Iohannis, nici pe Patriarh. Ei vor ca tara sa fie condusa de trinomul DNA-SRI -Anticrist (Kovesi-Coldea-Cernea). Viitor de aur tara asta are !.

  2. Bun. Si asta in Noul Cod Penal este definita ca fapta penala. Se numeste inducerea in eroare a organelor de ancheta. Il intreaba cineva de sanatate pe acoperitul Turcescu ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *