Skip to content
Politică

Tragedia din Colectiv. Bilanțul victimelor a ajuns la 61

Bilanțul victimelor de la Colectiv a ajuns la 61 de morți, după ce duminică seara o altă tânără rănită și-a pierdut viața într-o clinică din Germania, potrivit b1.ro.

Ioana Raluca Pănculescu este cea de-a-61-a persoană decedată în urma tragicului eveniment din clubul bucureștean. Aceasta fusese transportată cu un avion militar de la Spitalul Bagdasar Areseni în urmă cu o lună la o clinică din Germania. Anunțul a fost făcut de familia femeii și confirmat de Ministerul Sănătății.

Ea era psiholog și își pierduse părinții de mai mulți ani. În noaptea tragediei a mers cu mai mulți prieteni în clubul Colectiv pentru a lua parte la lansarea albumului „Mantras of War” ale uneia din trupele sale preferate, Goodbye to Gravity.

Ioana Raluca Pănculescu era în stare gravă, cu arsuri pe o parte mare din corp și avea complicații digestive. Cei care au avut grijă de ea cât a fost spitalizată au fost verii săi, iar pentru ca familia să-i poată fi alături, a fost lansată și o campanie umanitară de strângere de fonduri.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, în spitalele din București mai sunt internate 23 de persoane, dintre acestea 3 fiind în stare critică, iar în spitalele din străinătate mai sunt 27 de pacienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *