Skip to content
Politică

Tragedia din Colectiv. Ce îi propune Bănicioiu lui Iohannis

Potrivit unui comunicat de presă al ministerului, Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății, i-a transmis președintelui României, Klaus Iohannis, o propunere privind decorarea medicilor și managerilor care au participat la salvarea răniților în incendiul de pe 30 octombrie de la clubul Colectiv.

„Devotamentul cu care aceştia au luptat clipă de clipă pentru vieţile celor răniţi în tragedia de la Colectiv şi faptul că, nu au pregetat cu nimic pentru a asigura pacienţilor toate condiţiile, au contribuit la salvarea a zeci de vieţi”, a declarat ministrul Sănătații.

”De asemenea, aceşti medici şi manageri au arătat că sistemul medical din România este pe drumul cel bun. Îi asigur de toată stima şi preţuirea mea pe toţi medicii şi asistentele, personalul auxiliar, care au luptat alături de noi în aceste zile grele pentru noi toţi”, am mai transmis Nicolae Bănicioiu.

Ministrul Sănătății i-a solicitat șefului statului și decorarea membrilor Centrului Operativ pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Sănătăţii, ”care zi şi noapte au oferit informaţii şi sprijin tuturor celor implicaţi în efortul de salvare a celor răniţi în tragedia de la clubul Colectiv”, mai arată sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *