Skip to content
Sport

Tragedia din Colectiv. Vezi care este povestea trupei Goodbye to Gravity

Tragedia din clubul Colectiv. Care este povestea trupei Goodbye to Gravity, care se afla pe scenă, în noaptea catastrofei.

Un accident de mașină care l-a imobilizat la pat timp de doi ani pe basistul Alexandru Pascu l-a făcut pe tânăr să își caute alinarea printre acordurile de chitară. Așa a luat ființă trupa Goodbye to Gravity, care a devenit proiectul de suflet al basistului.

În urmă cu câțiva ani, după un concert rock, tânărului i-a fost zdrobit piciorul după ce a fost lovit de o mașină al cărui șofer a fugit de la fața locului. În loc ca martorii să sune la urgență, i-au furat telefonul, potrivit b1.ro.

Trupa Goodbye to Gravity s-a născut după ce tânărul a dizvolvat-o pe prima, Thunderstorm, înființată când avea 18 ani.

Formația a devenit cunoscută după ce s-a alăturat Andrei Găluț, câștigătorul concursului „Megastar” din 2008, și în 2013 a cântat la Summer Breeze Open Air, în Germania.

Goodbye to Gravity a câştigat unul dintre cele mai mari concursuri muzicale anuale pe plan european dedicat trupelor metal – New Blood Award 2012.

În cinci ani, formaţia a devenit una dintre cele mai apreciate trupe heavy metal şi, deşi nu trăia din muzică, fiecare concert al său se bucura de o imensă popularitate.

În urma incendiului de la clubul Colectiv, Pascu a fost operat deja de două ori și se află în stare gravă la Spitalul de Urgență, bateristul Bogdan Enache este internat, tot în stare gravă, la Spitalul de Arși.

Solistul Andrei Găluț este în comă, având arsuri pe 45% din suprafața corpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *