Skip to content
Politică

Tragedia poliţistului mort se aprinde tot mai tare

Se aprinde tot mai tare tragedia poliţistului mort după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă. Pe de altă parte, viceprim-ministrul Gabriel Oprea continuă să tacă, deşi poliţistul se afla în coloana lui oficială.

Institutul pentru Politici Publice cere atat opozitiei parlamentare, cat si PSD, ca, in situatia in care pana luni, la ora desfasurarii Birourilor Permanente ale celor doua Camere ale Legislativului, vicepremierul Gabriel Oprea nu isi va prezenta demisia din Guvern si din Parlament, sa initieze o Comisie parlamentara de ancheta cu scopul investigarii tuturor activitatilor acestuia in care a folosit coloana oficiala, se arata intr-un comunicat al IPP.

‘In aceasta ancheta ar trebui cerute traseele zilnice incepand din 2009 pana la cel in care a avut loc accidentul in urma caruia si-a pierdut viata tanarul politist de pe motocicleta din coloana. In relatie cu opinia publica revoltata de lipsa asumarii responsabilitatii, opozitia are datoria sa verifice existenta abuziva a coloanelor oficiale folosite de Gabriel Oprea in ultimii ani, precum si justificarea, scopul si oportunitatea fiecarei deplasari in care acesta a fost insotit de coloane oficiale sau de elicoptere MApN sau MAI, inclusiv a folosirii cu regularitate a elicopterelor militare in perioada portofoliului de Ministru al Apararii (…)”, precizeaza reprezentantii Institutului pentru Politici Publice, conform hotnews.ro.

IPP face referire la Articolul 9 din Regulamentul activitatilor comune ale Camerei Deputatilor si Senatului care prevede, la alineatul 1, ca ”in conditiile in care se considera necesara clarificarea cauzelor si imprejurarilor in care s-au produs evenimente sau au avut loc actiuni cu efecte negative, precum si pentru stabilirea concluziilor, raspunderilor si masurilor care se impun, la nivelul Parlamentului se pot constitui comisii de ancheta parlamentara”, iar la alineatul 3 ca astfel de comisii ”se pot constitui la initiativa a cel putin o patrime din numarul deputatilor si al senatorilor”.

1 comentariu la “Tragedia poliţistului mort se aprinde tot mai tare

  1. Ce sa faca si…”opozitia” asta ?! Cum n-au reusit nimic cu Ponta, l-au luat la rand pe…..Oprea ! Nu o sa reuseasca nimic nici cu el, asa ca va urma…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *