Skip to content
Politică

Tragedie în Austria: cinci români, morți în accident de microbuz

stv.tv

O tragedie s-a petrecut duminică în Austria: cinci români au murit într-un accident de microbuz. Aceștia se aflau în microbuz împreună cu mai mulți străini.

Microbuzul, înmatriculat în România, a ieșit de pe șosea, s-a lovit de un cap de pod și s-a răsturnat. Una dintre victime a fost catapultată din vehicul. În urma accidentului, cinci români au murit, iar alți trei au fost răniți. Circulația a fost oprită în zonă, scrie Antena3.ro.

„Cinci cetăţeni au decedat iar trei au fost răniţi, dintre care doi se află în stare gravă. Persoanele rănite au fost transportate de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. În acest sens, o echipă consulară mobilă din cadrul misiunii diplomatice se deplasează la spitalul unde se află internaţi cetăţenii români, pentru a obţine detalii cu privire la starea de sănătate a acestora şi pentru a acorda asistenţă consulară. Misiunea diplomatică română sprijină familiile persoanelor decedate în vederea eliberării certificatelor de deces şi a repatrierii trupurilor neînsufleţite”, precizează Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *