Skip to content
Bacău Știri locale

Tragedie în Bacău: Un bărbat s-a sinucis împreună cu copiii săi, aruncându-se într-un lac de acumulare

bzc.ro

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a plecat de acasă cu intenția de a se arunca împreună cu cei doi copii minori de 4 luni, respectiv 5 ani, în lacul de la barajul Berești, Bacău.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au scos minorii din apă, inconștienți, și le-au acordat primul ajutor, până la sosirea ambulanței. Potrivit Digi 24, echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, dar cei doi copii au fost declarați decedați.

Până la acest moment, bărbatul nu a fost găsit. Este căutat atât în apă, cât și pe uscat, în zonele din jur, luându-se în calcul și varianta în care acesta nu s-a aruncat în apă, ci doar i-a aruncat pe copii.

Tragedia s-ar fi produs după o ceartă între părinții copiilor. Cei doi soți s-au certat în urmă cu câteva zile, când bărbatul a amenințat-o pe femeie că se va întâmpla ceva rău cu el și cu cei doi copii.

Femeia a sunat azi la 112 pentru că nu dădea de de aceștia și le-a indicat polițiștilor locul pe care bărbatul l-a pomenit în discuția cu ea, respectiv barajul de la Berești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *