Skip to content
Politică

Tragedie în Bacău: un mort și trei răniți după ce un muncitor a lovit un proiectil

publika.md

O tragedie s-a produs luni în județul Bacău: un om a murit și trei au fost răniți după ce un muncitor a lovit un proiectil.

Explozia a avut loc în judeţul Bacău. Sunt 3 oameni răniţi. Un muncitor a lovit un proiectil din Al Doilea Război Mondial. Explozia a avut loc luni seară, în localitatea băcăuană Asau, la o exploatare forestiară. În zonă, se aflau 10 muncitori care luau masa. Bărbatul ar fi lovit proiectilul cu un ciocan. Răniţii sunt în stare gravă. O persoană are un picior sfârtecat, alta a rămas fără o mână, din primele informaţii transmise de Realitatea TV.

„S-a produs o explozie. Este un element de muniţie de război. Au fost înregistrate 3 victime – cei 3 bărbaţi sunt răniţi. Echipajele de terapie intensivă au ajuns la faţa locului. Specialiştii caută şi alte astfel de proiectile rămase neexplodate. Se va face o anchetă, pentru împrejurările în care s-a produc incidentul. Cei 3 bărbaţi sunt muncitori la exploatarea forestieră. Una dintre victime este posibil să fi decedat între timp”, a declarat maiorul Andrei Constantin Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Raed Arafat (secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne) a declarat că au fost trimise două elicoptere SMURD pentru cele două persoane rănite luni seară în urma exploziei proiectilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *