Skip to content
Sport

Tragedie în familia unei vedete Antena 1

Un cunoscut realizator de televiziune a trecut zilele trecute prin clipe greu de imaginat. Vedeta si-a condus tatal pe ultimul drum, Ionel Negru a incetat din viata la 74 de ani. De altfel, ceremonia a fost tinuta secret chiar si de colegii din trustul de presa unde acesta lucreaza.

Ceremonia religioasa a avut loc departe de Capitala, iar la inmormantare au participat doar o mana de oameni, cel mai probabil doar prieteni apropiati ai artistului, prezinta cancan.ro

Dupa moartea tatalui sau prezentatorul de televiziune Dan Negru a postat pe contul sau de pe o retea de socializare cateva randuri scrise de scriitoarea Ana Blandiana.

„Ar trebui să ne naştem bătrâni,Să venim înţelepţi,Să fim în stare de-a hotărî soarta noastră în lume,Să ştim din răscrucea primară ce drumuri pornescŞi iresponsabil să fie doar dorul de-a merge.Apoi să ne facem mai tineri, mai tineri, mergând,Maturi şi puternici sa ajungem la poarta creaţiei,Să trecem de ea şi-n iubire intrând adolescenţi,Să fim copii la naşterea fiilor noştri.Oricum ei ar fi atunci mai bătrâni decât noi,Ne-ar învăţa să vorbim, ne-ar legăna să dormim,Noi am dispărea tot mai mult, devenind tot mai mici,Cât bobul de strugure, cât bobul de mazăre, cât bobul de grâu…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *