Skip to content
Politică

Tragedie în Iași. Accident feroviar deosebit de grav cu mai multe victime

Un accident feroviar grav a avut loc duminică în zori, în jurul orei 5, în zona Târgului de Cherestea din spatele magazinului Selgros. Trenul de pe ruta Iaşi – Tecuci a intrat în plin într-un grup de oameni. Mecanicul spune că aceştia cărau foarte multe bagaje şi că au fost agăţaţi de locomotivă.
Mai multe echipaje SMURD sunt la faţa locului. Trupurile oamenilor sunt căutate.

Poliţia feroviară s-a deplasat la faţa locului. Este vorba despre două victime, un bărbat și o femeie.Se pare că oamenii încercau să scurteze drumul și nu au auzit trenul.

Se pare că oamenii loviţi de tren sunt comercianţi care se ocupă cu vânzări la talcioc. Aceştia veneau frecvent la târgul organizat în fiecare duminică, lîngă târgul de cherestea. „Vin în fiecare duminică cu vechituri, foarte dimineaţă. Ca să nu mai înconjoare, ei trec vechea barieră de la piaţa CUG, şi intră în talcioc printr-o spărtură în gard. Sunt bătrâni şi mai fac şi ei un ban”, a spus proprietara unei case unde au intrat ambulanţele pentru a prelua rănitul.

Cele două victime cărau nişte bagaje voluminoase, cel mai probabil haine vechi, în genţi de rafie. Primul din grupul de oameni care a fost lovit de locomotivă este bărbatul decedat. Acesta a fost agăţat de haine, de partea stîngă a locomotivei.

Poliţiştii feroviari au precizat că, din primele informaţii, se pare că victimele sunt o femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani şi un bărbat. Bărbatul a decedat iar femeia a fost resusitată de medici şi transportată în stare critică la Spitalul „Sfântul Spiridon”, informează ziaruldeiasi.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *