Skip to content
Politică

Tragedie în Rusia: numeroși morți după ce un autobuz a căzut în mare

LankaNewsColumn.lk

O tragedie s-a petrecut vineri în Rusia: un autobuz a căzut în mare, lăsând în urmă numeroși morți.

Potrivit unui anunț făcut de către Ministerul pentru Situații de Urgență de la Moscova, cel puțin 14 persoane au murit după ce un autobuz care transporta 35 de muncitori a căzut în mare în sudul Rusiei, scrie Agerpres, citând presa străină.

„În accident și-au pierdut viața 14 persoane. Serviciile de prim ajutor au reușit să salveze 20 de persoane, dintre care opt au avut nevoie de spitalizare”, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență.

Opt persoane au fost rănite, dintre care cinci se află în stare gravă, a adăugat ministerul citat.

Din motive încă neelucidate, autobuzul a căzut în mare de la o înălțime de patru metri, de pe un doc aflat în construcție într-o zonă din Strâmtoarea Kerci, între Marea Neagră și Marea Azov, care separă provincia Crimeea de regiunea Krasnodar. Sunt luate în calcul toate ipotezele posibile, inclusiv cele legate de o încălcare de către șofer a regulilor de circulație sau o defecțiune tehnică, a indicat comisia de anchetă, citată de AFP.

Conform Ministerului pentru Situații de Urgență, muncitorii aflați în autobuz lucrau la construcția unui doc pentru compania petrolieră Tamaneftegaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *