Skip to content
Politică

UPDATE Tragedie în Rusia: un avion cu zeci de pasageri s-a PRĂBUȘIT lângă Moscova

observator.ro

UPDATE 16:44

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, echipele de urgență au ajuns cu dificultate la locul prăbușirii. Imaginile publicate de media arată un peisaj dezolant: resturi ale avionului, vopsite în portocaliu – culoarea companiei Saratov Airlines – și împrăștiate pe zăpadă, precum și corpuri și fragmente umane, după cum precizează o sursă a unei agenții de presă, relatează Agerpres.ro.

La locul faptei a ajuns și Maxime Sokolov, ministrul Transporturilor, ce a promis că va fi deschisă o anchetă. Președintele rus, Vladimir Putin, a transmis condoleanțe familiilor victimelor.

—————

UPDATE 15:15

Avionul rusesc ar fi dispărut la 7 minute de la decolare, când se afla deasupra localităţii Argunovo, informează Digi24.ro. Localnicii relatează cum au auzit un zgomot puternic, apoi au văzut aeronava izbindu-se de sol.

Conform unei surse a serviciilor de urgenţă a afirmat, pentru presă, că nu sunt şanse ca vreunul dintre ei să fi supravieţuit prăbuşirii.

————–

O tragedie s-a petrecut duminică în Rusia: un avion cu zeci de pasageri s-a PRĂBUȘIT lângă Moscova.

Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines s-a prăbuşit duminică după-amiază în regiunea Moscova, informează agenţiile ruse de presă TASS şi Interfax, preluate de Agerpres.

Avionul, de tipul Antonov An-148, avea 71 de persoane la bord şi decolase de pe aeroportul moscovit Domodedovo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *