Skip to content
Politică

UPDATE Dosar penal pentru ucidere din culpă / Tragedie în Braşov: patru morți după ce un autocar s-a răsturnat

UPDATE 15:10

Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, potrivit B1 Tv.

——-

UPDATE 15:05

Liviu Constantin Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Brașov, a declarat, la Știrile B1 TV, că în autocar se aflau 28 de persoane, dintre care patru au murit, trei se află în afara oricărui pericol, iar celelalte 21 au fost tranportate la spital.

Potrivit unor surse, Registrul Auto Român anunță că microbuzul avea 25 de locuri. În aceste condiții, vehicolul implicat în accident era supraîncărcat.

UPDATE 14:00

Numărul răniților în gravul accident a ajuns la 20, după ce un autocar cu copii care făceau parte dintr-un ansamblu folcloric, s-a răsturnat.


Tragedie în judeţul Braşov: un copil şi trei adulţi au murit după ce un autocar plin cu turişti s-a răsturnat, vineri după-amiază, în satul Perşani din comuna Şinca.

Prefectul de Braşov Ciprian Băncilă a cerut elicoptere SMURD pentru transportul victimelor şi a declarat cod roşu de alertă, informează evz.ro.

Din primele informații, reiese că patru oameni și-au pierdut viața, printre care și un copil, însă numărul victimelor este atât de mare, încât prefectul a solicitat ajutorul elicopterelor SMURD pentru transportarea victimelor.

Cinci echipaje SMURD Brașov, două de la Ambulanța Brașov și două de la descarcerare sunt la locul tragediei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *