Skip to content
Politică

UPDATE/ Tragedie pe calea ferată: 3 copii și o femeie au fost găsiți morți

romaniaregional.ro

UPDATE 

Ministerul Transporturilor a anunţat că ministrul Răzvan Cuc a dispus constituirea unei celule de criză, ca urmare a accidentului feroviar în care şi-au pierdut viaţa un adult şi trei copii. Din celula de criza, constituită la nivel ministerial, fac parte: Răzvan Cuc – Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea – secretarul de stat coordonator al domeniului feroviar, şi reprezentanţi ai instituţiilor implicate – CFR Călători, CFR Infrastructură, AFER şi AGIFER.

Conductorul trenului a fost înlocuit şi va fi audiat în urma producerii tragicului eveniment, informează România TV.

——————————————-

Potrivit unor surse judiciare mama, care ar fi fost însărcinată, ar fi scris şi un bilet de adio înainte să îşi ia copiii şi să meargă cu ei la calea ferată.

„Îmi pare rău, nu mai suportam suferința!”, ar fi scris femeia în mesajul de adio, pe o foaie ruptă dintr-o agendă, potrivit unei televiziuni de știri.

Surse citate de Antena 3 susțin că femeia încerca astfel să scape de o anumită persoană.

UPDATE

Purtătorul de cuvânt al IGP, Georgian Drăgan, ar fi vorba de o femeie și trei copii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani.

Managerul SABIF, Alis Grasu, a declarat anterior, la Antena 3, că în halta Brănești au fost găsite decedate două victime, o femeie și un copil de zece ani. Potrivit acesteia, din relatările celor care au intervenit la fața locului, există suspiciunea că alte două sau trei persoane sunt prinse sub roțile trenului.

Mecanicul trenului este în stare de șoc, potrivit Antena 3.

Se fac cercetări pentru identificarea persoanelor și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

————————————————————————

Un grav accident a avut loc, joi dimineață, în localitatea Brănești, județul Ilfov, în urma căruia 3 copii și o femeie au fost uciși.

Cele 4 persoane au fost găsite, de către polițiști, decedați pe linia ferată. Circulația feroviară este blocată pe ruta București- Constanța, informează postul de televiziune Digi 24.

Știre în curs de actualizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *