Skip to content
Societate

Tragere la sorţi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru desemnarea unui membru în completul de 5 judecători Penal 3

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) organizează, vineri, tragere la sorţi pentru desemnarea unui membru în completul de 5 judecători Penal 3. Procedura este necesară după ce Ioana Bogdan a fost detaşată la Institutul Naţional al Magistraturii.

ICCJ a anunţat că, vineri, de la ora 12.00, are loc desemnarea, prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, a unui membru titular pentru Completul de 5 judecători Penal 3 – 2018 şi Completul de 5 Judecători Penal 3 – 2019, informează news.ro.

Procedura se realizează în baza ”art.32 alin.(4) din Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi art.291 alin.(2) din Regulamentul pentru organizarea şi funcţionarea administrativă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie”.

Tragerea la sorţi are loc după ce Ioana Bogdan a fost detaşată la Institutul Naţional al Magistraturii, începând cu data de 1 noiembrie 2019, pentru o perioadă de 3 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *