Skip to content
Sport

Tragerea la sorţi pentru semifinalele Cupei României la fotbal are loc miercuri

News.ro
" "

Casa Fotbalului găzduieşte, miercuri, începând cu ora 11:00, tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României, ediţia 2019-2020. Evenimentul va putea fi urmărit live pe Facebook Cupa României, YouTube FRF TV şi la Digi, Telekom şi Look.

În conformitate cu prevederile articolului 30 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF), la faza semifinalelor participă toate echipele calificate din faza sferturilor. Jocurile din cadrul semifinalelor se stabilesc prin tragere la sorţi, echipele participante fiind repartizate, conform regulamentului, într-o singură urnă, astfel:

" "
" "
  1. SC FC FCSB SA
  2. ACS SEPSI OSK SFÂNTU GHEORGHE
  3. SC DINAMO 1948 SA
  4. ACSM POLITEHNICA IAŞI

Se grupează echipele între ele, rezultând două jocuri, care se dispută în sistem tur-retur, prima echipă extrasă fiind organizatoarea jocului tur.

Cele două manşe ale semifinalelor Cupei României vor avea loc pe 24 iunie, respectiv 8 iulie. Programul complet va fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul frf.ro.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, “Organizarea şi programarea Cupei României”. La jocurile disputate în manşă dublă, dacă după disputarea celor două jocuri egalitatea se menţine (la puncte şi golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu, fiind declarată câştigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Dacă şi în aceste condiţii egalitatea persistă, se vor aplica prevederile art.30.9 din ROAF.

În conformitate cu decizia Comitetului Executiv din 27 mai 2020, până la finalul sezonului 2019-2020, echipele participante în Cupa României vor putea efectua 5 înlocuiri pe toată durata desfăşurării jocului. Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei. În plus, cluburile participante în competiţie pot înscrie în raportul arbitrului un număr maxim de 20 de jucători, cu obligaţia ca 8 dintre aceştia să fie jucători formaţi la nivel naţional, scrie News.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *