Skip to content
Societate

Traian Băsescu: Am avut o pneumonie netratată la vreme şi recomandarea medicilor este ca cel puţin până în data de 10 să evit orice aglomeraţie

Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi, în faţa vilei de protocol, că diagnosticul pe care i l-au pus medicii a fost o pneumonie netratată la vreme, recomandarea fiind ca cel puţin până în data de 10 să evite orice aglomeraţie ca să nu aşeze peste tratamentul care s-a făcut un COVID.

„Reuşesc să fiu zglobiu, acum. Mă mişc, e foarte bine. Am avut o pneumonie netratată la vreme şi recomandarea medicilor este ca cel puţin până în data de 10 să evit orice aglomeraţie ca să nu aşez peste tratamentul care s-a făcut un COVID”, a spus Traian Băsescu.

El a precizat că recomandarea medicilor a fost, printre altele, ”nu aeroporturi, nu avioane, mască tot timpul”.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a revenit în ţară în noaptea de miercuri spre joi, după externarea de la un spital din Bruxelles, el fiind filmat la sosirea la locuinţa de protocol din Bucureşti, pe care are termen să o elibereze în 60 de zile, ca urmare a deciziei defintive a instanţei privind colaborarea sa cu Securitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *