Skip to content
Politică

Traian Basescu ataca dur o decizie a Guvernului Ponta: Tot timpul a gandit cu piciorul

" "

Prezent la Bascov, în județul Argeș, la o întâlnire a reprezentanților PMP, Traian Băsescu a criticat o hotărâre a Guvernului Victor Ponta, pe care o consideră ca fiind o mare greșeală și o amenințare față de siguranța statului român.

Este vorba despre construirea celei mai mari moschei din Europa. Centrul cultural va fi construit din banii statului turc pe un teren primit prin Hotărâre de Guvern, la finele lunii mai.

" "
" "

„In momentul in care islamismul se extinde catre Balcani (…) prim-ministrul nostru, dupa ce e operat la picior, ceea ce arata ca el tot timpul a gandit cu piciorul, hotaraste sa aprobe constructia celei mai mari moschei din Europa si sa creezi pe langa ea o universitate cu 6000 de studenti. Nu exista risc mai mare decat sa aduci studenti musulmani in Romania si de aici sa ii exporti spre Europa. Cred ca astfel de decizii sunt cel putin nesabuite (…) Avem o minoritate musulmana, au moschei in Constanta, la Bucuresti, sunt bineveniti, dar sa faci cea mai mare moschee din Europa si sa creezi pe langa ea o universitate cu 6000 de studenti, mi se pare o propunere de analizat in CSAT”,  a spus Traian Băsescu.

Sursa foto: hotnews.ro

" "

2 comentarii la “Traian Basescu ataca dur o decizie a Guvernului Ponta: Tot timpul a gandit cu piciorul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *