Skip to content
Politică

Traian Băsescu cere mobilizarea opoziției: „Acum e momentul! Altfel, cu toții vor fi părtași la distrugerea României”

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă, într-o postare pe Facebook, că „majoritatea PSD – ALDE scufundă ţara în mod accelerat” şi că este ultimul moment când opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură, „cu ceva şanse de reuşită”, pentru îndepărtarea de la putere a „guvernului marionetă Dăncilă„.

„Opoziţia trebuie să încerce acum! Opoziţia trebuie să înţeleagă un lucru elementar: fie că vorbim despre economie, despre justiţie, despre reprezentare la nivel UE, despre viaţa de zi cu zi a românilor, majoritatea PSD – ALDE scufundă ţara în mod accelerat. Este ultimul moment când opoziţia mai poate depune o moţiune de cenzură, cu ceva şanse de reuşită, pentru îndepartarea de la putere a guvernului marionetă Dăncilă”, consideră fostul preşedinte.

El afirmă că, în caz contrar, „opoziţia este părtaşă la distrugerea României de către această adunătură de ticăloşi ai politicii autohtone”.

În opinia sa, „opoziţia trebuie să aibă conştiinţa împăcată că a încercat”.

Într-un post scriptum, Băsescu precizează: „Ştiu că sunt mulţi „filosofi” care spun că n-ar fi momentul. Probabil, după ei, momentul potrivit este la Crăciun”.

Traian Băsescu a susţinut de mai multe ori necesitatea depunerii unei moţiuni de cenzură, acuzându-l pe liderul liberal Ludovic Orban că este ezitant în legătură cu acest subiect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *