Skip to content
Politică

Traian Băsescu confirmă o ipoteză celebră a lui Ion Cristoiu

Fostul Președinte al României, Traian Băsescu, a intervenit joi seară, în cadrul emisiunii lui Cătălin Striblea de la B1 TV, în care a vorbit de greutățile cu care s-au făcut restituirile în România, despre procesele pierdute de România la CEDO, dar a și confirmat o ipoteză celebră a jurnalistului Ion Cristoiu și anume aceea că DNA ar fi divizia penală a SRI.

De precizat că Traian Băsescu, chiar în debutul intervenției telefonice de la B1, a precizat tranșant că nu vrea să dialogheze, în niciun fel, cu Augstin Hagiu, în prezent membru al Partidului România Unită.

”Nu mă adresez unuia dintre invitații dvs, domnului Hagiu. Dânsul este ultra politizat.”, a precizat scurt fostul șef al statului.

”Am făcut astăzi o afirmație, pe blog, legată de nevoia restituirilor administrative pe care justiția nu a făcut-o. Cu riscul de a supăra din nou CSM, am văzut foarte multe restituiri blocate, când eram primar la Capitalei.

(…) Eu nu spun ca doar justitia a fost vinovata, dar datorita functionarii defectuoase in instanta au aparut samasarii.

(…) Am observat o tentatie de idealizare a justitiei de astazi, intr-adevar justitia de azi a obtinut succese fabuloase impotriva coruptiei, dar faptul ca azi se incearca prezentarea unei justitii lacrima nu este in regula. Noi inca avem probleme grave cu justitia. Eu semnalul astă am vrut să trag.”, a subliniat fostul șef al statului.

”As reveni la interviu generalului Dumbrava de astazi. In primul rand ca SRI este implicat, pare a fi implicat mai mult decat stiu eu. Generalul Dumbrava vine si confirma ce sustine maestrul Cristoiu ca DNA ar fi o divizie a SRI. Când SRI sesiza DNA-ul, înceta să mă mai informeze pe mine.”, a punctat Traian Băsescu în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt”, de la B1 TV.

Citește și: Șeful departamentului juridic al SRI, mărturisire incendiară: ”Un lucru nu încetează să mă uimească de fiecare dată”

1 comentariu la “Traian Băsescu confirmă o ipoteză celebră a lui Ion Cristoiu

  1. DACĂ AR FI FOST AŞA ATUNCI BĂSESCU ERA DE MULTĂ VREME LA JILAVA, LOCUL PE CARE-L MERITĂ..DE UNDE ŞTIE ACESTE LUCURURI, OARE NU PENTRU CĂ DNA A FOST SUB COMANDA LUI? ASTA NU ÎNSEAMNĂ ABUZ ÎN FUNCŢIE ŞI AR MERITA UN DOSAR PENAL? PÂNĂ CÂND VA MAI FI PROTEJAT BĂSESCU?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *