Skip to content
Politică

Traian Băsescu crede că imaginile cu ‘bălăcirea’ în mare a premierului Dăncilă sunt menite să-i umanizeze pe liderii PSD

„Bălăcirea” cu picioarele în mare a Vioricăi Dăncilă şi jocul de tenis de masă cu Eugen Teodorovici reprezintă nişte imagini menite să-i umanizeze pe liderii PSD întrucât tandemul Dăncilă-Teodorovici va reprezenta PSD la viitoarele alegeri, a precizat fostul preşedinte Traian Băsescu, într-o postare de pe Facebook, de duminică.

„Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria

" "

Tot weekend-ul, pe toate televiziunile am avut parte de imaginile destinate să-i umanizeze pe liderii PSD. N-aş spune că este cel mai rău lucru pentru nişte politicieni hotărâţi să schimbe imaginea partidului de guvernământ”, a scris europarlamentarul PMP.

Traian Băsescu a indicat că, parte a procesului de „umanizare” a liderilor PSD a reprezentat-o şi o întâlnire avută de ei cu primarii, cărora le-au dat, însă, doar „vorbe frumoase”.

„Actorii principali ai filmărilor Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-au „bălăcit” cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile, au jucat împreună tenis de masă, au respirat împreună briza sărată a mării după care au avut şi o întâlnire cu primarii cărora le-au mai „pansat” nevoia de bani cu ceva vorbe frumoase”.

În încheiere, fostul preşedinte a scris ca PSD, oricum, nu are alţi posibili candidaţi mai buni pentru Palatul Cotroceni şi Palatul Victoria.

„Unii au tratat întâmplarea ca fapt divers, alţii au fost răutăcioşi la adresa Vioricăi şi a lui Eugen iar alţii au criticat apariţia. Fiecare după gustul lui.

În realitate, am avut ocazia să vedem „la lucru pentru recuperare de imagine” tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale: Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria. 

Vrea, nu vrea partidul, asta e !

Şi dacă nu vrea partidul, are soluţii mai bune?”

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *