Skip to content
Puterea Știrilor Video

Traian Băsescu dă cărțile pe față: ce scor țintește PMP la alegerile europarlamentare

Featured Video Play Icon

Fostul președinte al României, primul candidat al PMP pe lista pentru alegerile europarlamentare, Traian Băsescu, invitat la „Puterea Știrilor”, a vorbit despre cum se pregătește formațiunea politică pentru momentul 26 mai.

Astfel, Traian Băsescu a precizat, întrebat spre ce scor țintește PMP la europarlamentare, că speră ca formațiunea politică să se apropie de 10%, dacă nu ”să îl și facă”.

„Nu se mai pregătește. Trebui să recunoaștem că, vrem nu vrem, acum toate partidele – ca de altfel și PMP – au intrat în campanie, și asta datorită unei prevederi stupide a legii electorale. Nu ai voie să bannere în timpul campaniei, dar ai voie înainte de campanie. E greu de înțeles cum a fost gândită legea, dar asta e.

Au început întâlnirile în organizații, dar noi nu avem resurse să facem mitinguri, pentru că asta înseamnă autobuze, oameni aduși din județe. E complicat. Am stabilit o strategie. Vedem pe 26 în ce constă strategia. Noi trebuie să compensăm prin inteligență ceea ce PSD, PNL câștigă cu bani. Ei au subvenții foarte mari. Ne descurcăm altfel. Va fi un scor un bun. Sper să ne apropiem de 10%, dacă nu să îl și facem”, a declarat Traian Băsescu la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *