Skip to content
Coronavirus

Traian Băsescu: De mâine, o să îl sun pe Iohannis să trimită Armata, să îmi plătească facturile și să îmi facă cumpărăturile

psnews.ro
" "

Fostul președinte al României, Traian Băsescu a criticat decizia președintelui Klaus Iohannis de a interzice vârstnicilor de peste 65 de ani să iasă din casă. „De mâine, o să îl sun pe Iohannis să trimită Armata, să îmi plătească facturile și să îmi facă cumpărăturile”, a precizat Băsescu.

„După mine Armata trebuie să aibă două roluri: de descurajare a încălcării deciziilor luate de factorii de decizie și să ajute populația. Amintesc de pensionarii care nu au pe nimeni și nici nu pot primi vizita familiilor.

" "

Armata ar trebui să facă tot. De mâine, o să îl sun pe Iohannis să trimită Armata, să îmi plătească facturile și să îmi facă cumpărăturile. Armata trebuie să fie altceva decât Jandarmeria. Armata e prietenoasă cu populația„, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Amintim că președintele Klaus Iohannis a anunțat marți introducerea carantinei totale. Ieșirea din casă va fi permisă de miercuri practic doar pentru a merge la serviciu sau pentru cumpărături de alimente. În plus, autoritățile au decis să folosească și Armata, care va suplimenta forțele de ordine publică.

DETALII AICI: Klaus Iohannis anunță decizii de ULTIM MOMENT: Se vor introduce noi restricții în România! Vom folosi și armata

1 comentariu la “Traian Băsescu: De mâine, o să îl sun pe Iohannis să trimită Armata, să îmi plătească facturile și să îmi facă cumpărăturile

  1. @ Băsescu ar fi zis că Ordonanța militară 3 i s-ar adresa că a fost al treilea locatar de la Cotroceni , deși Iliescu a avut două mandate, și să îi trimită armata o ordonanță să îi facă cumpărăturile și să îi plătească facturile, un fel de soldat Svejk, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *