Skip to content
Alegeri locale 2020

Traian Băsescu, despre o eventuală candidatură la Primăria Capitalei: Nu mi-e frică de Nicușor, nici de Firea

psnews.ro

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, nu exclude o posibilă candidatură la Primăria Capitalei. El susține că nu se teme de Nicușor Dan sau de Gabriela Firea.

Nu infirm, nu confirm. Știu un singur lucru: că dacă aliații liberali și opozanții USR vor respinge PMP-ul, va trebui găsită o soluție. Care va fi, vom vedea! Încă sunt în situația în care nu mi-ar fi frică nici de Nicușor, nici de doamna Firea”, a spus Traian Băsescu la Digi24.

Domnii de la PNL și de la USR se joacă cu focul. De fapt, am impresia că, printre altele, în afară de a viza o topire a PMP-ului în PNL, și USR-ul are obiectivul lui – să nu câștige Nicușor Dan, că ar putea să revină la partid. Și atunci stimulezi o candidatură a PMP-ului, care oricum în București va lua 8, 9, 10 procente, scorul lui… Și cu 10 procente care i-ar lipsi lui Nicușor Dan, nu-i dau nicio șansă în fața doamnei Firea”, a mai adăugat fostul președinte.

Conform sondajelor interne sosite la partide, la capitolul încredere, în Capitală, conduce actualul primar Gabriela Firea cu 39%, urmată de Nicușor Dan cu 31%. Pe locul 3 este Victor Ponta cu 25%, iar pe locul 4 Traian Băsescu cu 23%.

1 comentariu la “Traian Băsescu, despre o eventuală candidatură la Primăria Capitalei: Nu mi-e frică de Nicușor, nici de Firea

 1. Autoportret cu pene

  Uneori ma simt inseparabil
  de tot ce a fost,
  alteori ma simt un cantec confundabil
  cu orice cuvant
  numai cand piere din mine
  ceea ce este pieritor
  sunt singur si incofundabil
  cu vulturul in zbor.
  Singuratatea mea cea singura
  se confunda total cu singuratatea.
  Si totusi
  de Nichita St[nescu,

  https://pixabay.com/ro/photos/vultur-vulturul-ple%C8%99uv-5294204/
  https://www.digi-animalworld.tv/stiri/pasari/4-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-regele-pasarilor-americane-curcanul-9245
  , ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *