Skip to content
Politică

Traian Băsescu dezvăluie unde a greșit fratele său: S-a băgat mult prea adânc…

 

Fostul președinte Traian Băsescu a fost invitat în platourile RomaniaTV, unde a vorbit despre relația cu fratele său, după ce Mircea Băsescu a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare.

„Nu (n.r. nu l-am vizitat pe Mircea Băsescu). Am fost pana la cumnata mea, am discutat cu nepotii. Am avut o discutie la telefon (n.r. cu Mircea Băsescu).

„Daca l-a condamnat justitia, nu-l consider nevinovat. Nu voi contesta decizia justitiei. A fost condamnat, asta este. Sunt multumit asupra a doua aspecte: s-a demonstrat că am intuit corect, momentul cu cele două filmulețe date de Antene. Iar hotararea judecatoreasca nu-i retine nici o judecata de plata.

S-a bagat mult prea adanc intr-o zona in care nu avea ce cauta. Neglijentele in chestiuni de-astea se platesc.

Fratele meu a gresit ca a vorbit prea mult cu ei, ca s-a inrudit cu ea, ca le-a acceptat fara sa respinga discutiile despre posibilul ajutor. Intuiesc ca aici au fost problemele. Este filmare in care Izaura ii spune fratelui meu: lasa ca ne ducem si ne luam milionul din partea cealalta.

Pentru ca fratele meu s-a amestecat in tarata asta, l-a mancat porcul. Nu am nici o tentatie sa contest hotararea judecatorilor. Ce ma intereseaza pe mine acum, in masura in care pot, sa clarific pentru opinia publică lucrurile”, a declarat fostul președinte Băsescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *