Skip to content
Politică

Traian Băsescu îi dă o lecţie lui Firea: „Puteam să fac şi eu la fel!”

Fostul şef de stat, Traian Băsescu, a fost citat, miercuri, la Parchetul General, în dosarul de şantaj la adresa senatorului PSD, Gabriela Firea, când procurorii au decis să schimbe încadrarea în dosarul de şantaj.

Citeşte şi: UPDATE Traian Băsescu confirmă schimbarea încadrării juridice: „Amendă sau închisoare până la un an”

În cadrul unei intervenţii telefonice la postul B1 TV, fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat că a avut ocazia să procedeze la fel, însă nu a făcut-o.

„Eu nu vreau să susţin aici punctul de vedere al procurorului. Eu îmi susţin corectitudinea atitudinii mele publice în raport cu ce mi se întâmplă mie. Puteam să fac şi astăzi sesizare, pentru ca mie mi se striga pe stadioane „la puşcărie”. Eu n-am făcut aşa ceva. Trupa de zgomote a lui Voiculescu şi a lui Ponta îmi striga „la puşcărie”. Puteam să fac şi eu la fel”, a declarat Traian Băsescu, marţi, într-o intervenţie la postul B1 TV.

Întrebat de ce nu a procedat diferit, fostul preşedinte a răspuns: „Din convingerea că nu este problema justiţiei atmosfera în care politicul îşi duce disputele. În timp, chiar politicul va înţelege că nu se poate face orice în politică. O anumită atitudine generează şi ripostă, spre exemplu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *