Skip to content
Politică

Traian Băsescu îi răspunde Președintelui. Ce greșeală majoră ar fi făcut Klaus Iohannis

Fostul președinte al României Traian Băsescu a reacționat, marți seară, în cadrul unei intervenții telefonice la postul B1 TV, cu privire la declarația președintelui Klaus Iohannis făcute în cadrul unei conferințe la Cotroceni.

Reacția fostului președinte vine în contextul în care Klaus Iohannis a declarat: „Constatăm că fostului președinte îi priește pensia. E foarte vocal și postac. Îi doresc să fie sanatos.”

Citește și: Iohannis, replici tăioase pentru Băsescu

„Vă marturisesc ca n-am vazut-o (n.r. – conferința de presă) pentru ca eu azi mi-am terminat sa ma mut. Am preocupari mult mai inalte. Stiti cum se spune, daca vrei sa divortezi ori zugravesti ori te muti.

Va marturisesc ca n-a spus niciun neadevar. Sunt pensionar si ma postez pe Facebook. Sunt pensionar dupa 44 ani si 6 luni de munca, suficient ca sa mergi la pensie. Mi s-a parut o nota de dispret la pensionari, o mare greseala politica. În ceea ce privește postatul, Dumnezeu să mă ierte, dacă cineva îl întrece pe Iohannis la postat în Românica (..) Dacă dânsul postează, cam cu asta își pierde vremea, pe un salariu de 6 mii și ceva de lei, postacii la partide primesc mult mai puțin pentru operațiunea asta.”, a declarat Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *