Skip to content
Politică

Traian Băsescu, nou mesaj pe Facebook: ”Nu vă supărăți că vă reamintesc”

Fostul Președinte al României, Traian Băsescu, transmite un mesaj un nou mesaj pe Facebook. De data aceasta, fostul șef al statului reiterează o declarație făcută în luna mai a anului 2014 despre lupta anticorupție și situația juridică a celor care ar fi suspectați de corupție.

Interesant este că mesajul lui Traian Băsescu vine chiar în momentul în care premierul Victor Ponta vorbea, în emisiunea ”Ultimul cuvânt”, de la B1 TV, despre lupta anticorupție și situația juridică a lui Dan Șova sau Darius Vâlcov.

”Nu vă supăraţi că vă reamintesc o declaraţie pe care am făcut-o pe 01.05.2014 -Editie speciala EVZ la B1TV, citez : „Deci lucrurile se complică. Nu o spun ca ameninţare, o spun sub cuvant de onoare. Ştiu cît şi cum a crescut capacitatea statului de a face faţă corupţiei. Nimeni dintre cei care fură să nu stea liniştiţi. Este o recomandare pe care o fac. Nu-i bine să stea liniştiţi fiindcă instituţiile statului devin tot mai eficiente”.
Asta nu înseamnă că la acest stadiu exclud erorile sau abuzurile.”, a precizat duminică seară fostul Președinte, Traian Băsescu, chiar în timp ce Victor Ponta îi aducea o serie de acuzații politice în cadrul unei emisiuni televizate la B1.

3 comentarii la “Traian Băsescu, nou mesaj pe Facebook: ”Nu vă supărăți că vă reamintesc”

 1. Un sarlatan ca Basescu nu are dreptul sa faca aprecieri publice! Poate sa faca doar in legatura cu familia lui, chiar si cea extinsa care o include pe Nutzi Udrea (ca amanta)!

  Trei Stiri de Breaking News, pentru orice roman responsabil si patriot:

  1. Denunt Penal impotriva grupului infractional Basescu-Macovei!
  2. Televiziunile de Stiri, n-au considerat acest Denunt de interes pentru opinia publica!!!
  3. Primii patru decidenti din Romania (Iohannis, Ponta, Gorghiu si Blaga) nu-si indeplinesc Atributiile de Servciu, de a se pronunta in timp legal fata de o SOLUTIE de Interes National ce le-a fost prezentata!

  Stirea Nr.1. Cel mai mare jaf savarsit la adresa Romaniei dupa anul 2004 — care intrece toate hotiile si „tunurile” date de „baietii destepti”, inclusiv actualele dosare Microsoft sau EADS — este datorat grupului infractional organizat, condus de Traian Basescu si Monica Macovei, care a elaborat si promulgat Legea 247/2005, cea mai criminala si tradatoare Lege la adresa Romaniei!

  Aceasta Lege a fost promovata si promulgata tocmai cand in alte tari, inclusiv in Ungaria vecina, se incheiase DEMULT operatia de retrocedare a proprietatilor confiscate de regimurile comunist-totalitare!

  De 10 ani NIMENI nu l-a intrebat pe Basescu, de ce nu a „plagiat” Legea maghiara, pentru ca operatiunea de retrocedare sa se faca cu pierderi minime pentru Romania???

  Pe 22-08-2014, pe aceasta speta, am facut un Denunt Penal la Parchetul General, inregistrat cu Nr.63.068/22-08-2014, si care poate fi citit integral pe pagina mea de Facebook!

  Stirea Nr.2. Fila cu acest Denunt a fost transmisa in 18 si 19-09-2014, conducerilor televiziunilor Antena 3, RTV, B1 TV, Digi 24 si Realitatea TV, iar pe 01-10-2014, a fost transmisa si lui Radu Moraru la Nasul TV!

  Cat de „deotoloage” sunt televiziunile care nu prezinta poporului roman o asemenea „Stire de Breaking News”, in care actor principal este Basescu, si prin care Romania a fost pagubita de zeci de miliarde de Euro???

  Stirea Nr.3. Pentru inlaturarea mizeriei din viata politica si din societatea noastra, am oferit primilor patru decidenti din Romania, IOHANNIS, PONTA, GORGHIU si BLAGA, posibilitatea sa aleaga ce cred ei ca este mai bun pentru Romania, transmitandu-le, prin Scrisori, textul de pe http://dumitrurizoaica.blogspot.com/, astfel:

  –Iohannis, cu Nr.20.304/23-12-2014; –Ponta, cu Nr.2.135/29-12-2014; –Gorghiu, cu Nr.531/05-01-2015; –Blaga, cu Nr.1/05-01-2015!

  PS. Romanii responsabili si patrioti pot, si trebuie sa faca propria alegere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *