Skip to content
Politică

Traian Băsescu, nouă vizită la Parchetul General

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost chemat din nou de procurorii de la Parchetul General. Potrivit informațiilor, el se va prezenta în fața anchetatorilor miercuri. Este vorba despre dosarul în care este acuzat de șantaj de către senatoarea Gabriela Firea.

Amintim că fostul Traian Băsescu a mai fost la Parchet în luna martie, când a dat prima declarație.

Potrivit avocatului senatoarei, Lucian Bolcaș, fostul șef al statului ar fi obligat să se prezinte în fața anchetatorilor.

Miercuri va fi o zi importantă pentru Traian Băsescu, asta deoarece atunci va afla dacă va fi scos de sub urmărirea penală sau va fi trimis în judecată, informează ziuaconstanta.ro.

1 comentariu la “Traian Băsescu, nouă vizită la Parchetul General

  1. Presedintele avea voie la declaratii politice?? Sub umbrela caruia se adapostesc mitocanii si mirlanii politicieni,cind arunca cu rahat peste altii??Cel mai vocal si mai acid VICTOR PONTA.Ce santaj viseaza madam?Poate ala pentru care a fost odata chemata in justitie..Stie B olcas definitia si laturile constitutive ale sanatjului?? Mocirla…acolo se situeaza ..si doamne fereste sa fie in stare sa o scuture…Parchetul lui Nitu.. joaca tontoroiul..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *