Skip to content
Politică

Traian Băsescu nu crede că va trece moțiunea împotriva Guvernului Dăncilă: Va fi un motiv de consolidare a zdruncinatului PSD-ALDE

Fostul președinte  al României, Traian Băsescu a declarat, luni seară, că nu va trece moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, depusă de PNL. Acesta a mai spus că liberalii ”nu aveau ce să facă”, chiar dacă se va întâmpla acest lucru, deoarece tema lor de campanie a fost îndepărtarea PSD de la Guvernarea și a lui Dragnea.

”Nu va trece moţiunea, însă Opoziţia nu avea ce să facă. Tema preşedintelui PNL în campanie internă a fost jos Dragnea, jos PSD, ori dacă nu depuneau o moţiune de cenzură erau penibili. Au depus-o, dar din păcate nu va trece. Va fi un motiv de consolidare a zdruncinatului PSD-ALDE. Vor spune la vot: suntem puternici, nu putem fi daţi jos”, a declarat liderul de onoarea al PNL, luni seară, la Digi 24.

Camera Deputaţilor şi Senatul vor dezbate şi vota, marţi, în plen reunit, de la ora 14.00, moţiunea de cenzură prin care partidele de opoziţie vor demiterea Guvernului Dăncilă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *