Skip to content
Politică

Traian Băsescu pregăteşte o nouă grațiere

Președintele Traian Băsescu pregătește o nouă grațiere. Premierul Victor Ponta a declarat că a contrasemnat grațierea unei femei în vârstă de 70 de ani care se află în spatele gratiilor după ce s-a certat cu o vecină.

Victor Ponta a declarat că bătrâna a fost condamnată la 3 ani de închisoare pentru că s-a certat cu o vecină.

„Am contrasemnat zilele trecute graţierea unei femei de 70 şi ceva de ani care s-a certat cu o vecină şi a primit de la un judecător 3 ani de închisoare cu executare. Domnul Băsescu a dispus graţierea, am contrasemnat imediat, cum să nu? Băgăm o femeie de 70 de ani la închisoare 3 ani pentru că s-a certat cu vecina? Sensul graţierii e de a îndrepta situaţii punctuale”, a spus Ponta, la România TV.

La începutul lunii noiembrie, preşedintele Traian Băsescu declara că a graţiat doi tineri consumatori şi, cel mai probabil, şi traficanţi de droguri. Preşedintele a dezvăluit că a scos din puşcărie doi traficanţi de droguri. Şeful statului a spus că i s-a făcut milă de ei, pentru că erau tineri şi fuseseră studentţi, până când au fost prinşi şi încarceraţi pentru consum şi trafic cu droguri..

„Am graţiat doi studenţi de la Timişoara, condamnaţi pentru consum de droguri şi, în plus, dincolo de ceea ce consumau … Erau amândoi în maşină… li s au mai gasit 2 sau 3 pachetele in torpedoul masinii, si au primir 6-7 ani puscărie. Mi-a fost milă de ei. Erau la facultate în anul 2 sau 3”, a spus Băsescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *