Skip to content
Politică

Ipoteza Traian Băsescu – președinte PMP. Cum comentează Elena Udrea

Elena Udrea, candidatul PMP la Preşedinţie, a declarat că președintele Traian Băsescu ar câştiga fără probleme şefia Partidului Mișcarea Populară dacă ar vrea să candideze la funcţia de preşedinte şi a reiterat ideea că actualul şef al statului ar fi „un excelent premier”.

”Nu ştiu dacă Traian Băsescu îşi doreşte o asemenea funcţie. Dacă vrea, sunt convinsă că ar câştiga alegerile interne. Cert este că, de pe 22 decembrie va fi membru al Partidului Mișcarea Populară. Este firesc să sprijine un partid format din oamenii care și-au demonstrat loialitatea față de principiile și valorile unei democrații sănătoase, oameni alături de care a construit România ultimilor 10 ani. PMP este un proiect nou, gandit sa castige alegerile in 2016. A reusit performanta de a intra in PE, acum este in competitia pentru Cotroceni si va da viitorul Presedinte al Romaniei. Este un partid care se construieste in fiecare zi si care isi propune sa nu preia din practicile politice ale vechilor partide, ci sa reprezinte noua clasa politica romaneasca”, a declarat Elena Udrea într-un interviu acordat pentru România TV.

De asemenea, Udrea a precizat că în primul tur al alegerilor prezidențiale va lua un scos care o va duce în turul II.

”Sunt sigură că voi ajunge în turul doi al alegerilor și voi câștiga Președinția României. Nu se pune problema să iau un scor sub cel înregistrat de Partidul Mișcarea Populară la alegerile europarlamentare. Oricum ar sta lucrurile, cel mai probabil, după prezidenţiale se va organiza un Congres al partidului”, a mai precizat Udrea.

4 comentarii la “Ipoteza Traian Băsescu – președinte PMP. Cum comentează Elena Udrea

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *