Skip to content
Politică

Traian Basescu, primeste o noua lovitura: dosarul retrocedarilor de la Nana, trimis in judecata

Dosarul retrocedarilor de la Nana a fost trimis in judecata. Anchetatorii au descoperit ca afacerile agricole de la Nana ale familiei Basescu se desfasoara pe terenuri obtinute in urma unor retrocedari ilegale, informeaza Antena 3.

Astfel, mai multe persoane sunt chemate acum in judecata, dupa ce au primit titluri de proprietate in baza unor documente false. Potrivit Antena 3, Ioana Basescu va fi audiata ca martor. Referitor la acest dosar, analistul politic Bogdan Chireac a afirmat ca „este o mica neplacere, sa spunem asa, pentru domnul Basescu si mosia sa”.
Intrebat la Antena 3 care vor fi efectele acestui dosar pentru Traian Basescu, Chireac a spus ca „pur si simplu (n.r. se va ajunge) la diminuarea mosiei domnului Basescu. Din punct de vedere penal ma indoiesc ca acest dosar sa aiba vreo consecinta asupra domnului Basescu”.
Domnul Basescu nu poate sa stea linistit pe mosia aceea. Asta e rezultatul acestei investigatii”, a afirmat analistul politic Bogdan Chireac.
De asemenea, avocatul Lucian Bolcas a declarat ca „de la orice dosar cu trimitere in judecata am o singura asteptare – sa se faca dreptate”.

" "

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *