Skip to content
Politică

Traian Băsescu: Rusia, duşmanul nostru tradiţional. SUA va apăra cu dinţii scutul de la Deveselu

psnews.ro

Traian Băsescu  a explicat că România este protejată în acest moment din punctul de vedere al securităţii, fiind într-un moment al istoriei foarte bun, potrivit Adevarul.

Fostul preşedinte al României a explicat şi de ce se fac investiţii în apărarea ţării. „Trebuie să-i descurajezi pe alţii”, a spus Băsescu.

În plus, actualul lider al PMP spune că aliatul strategic ar SUA va „apăra cu dinţii” scutul de la Deveselu. „Investiţiile în apărare se fac dintr-un motiv foarte simplu: trebuie să-i descurajezi pe alţii, să nu aibă curajul să te atace. România, din punct de vedere al securităţii este în cea mai bună situaţie din întreaga sa istorie, asta trebuie să ştiţi. Faptul că avem pe teritoriul nostru avem şi scutul de la Deveselu, un armament ultra modern şi complex, pe care americanii îl vor apăra cu dinţii, nu-l lasă din mână, ăsta este un mare avantaj pentru noi. Noi suntem protejaţi de Rusia, duşmanul nostru tradiţional, Rusia, pentru că n-avem toţi de aici degete la mâini de câte ori ne-a invadat Rusia”, a spus Traian Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *