Skip to content
Politică

Traian Băsescu speră că vor fi accelerate procesele de modernizare a Republicii Moldova și de apropiere de Uniunea Europeană

" "

Traian Băsescu a transmis un mesaj cu privire la alegerile parlamentare din Republica Moldova de duminică. Președintele României și-a exprimat, în mesajul postat pe site-ul Administrației Prezidențiale, speranța că „vor fi accelerate procesele de modernizare a Republicii Moldova și de apropiere de Uniunea Europeană și reiterează faptul că România va fi în continuare un partener în realizarea acestor obiective”.

„Președintele României, domnul Traian Băsescu, a luat notă cu satisfacție de rezultatul estimativ al alegerilor parlamentare desfăşurate duminică, 30 noiembrie a.c., în Republica Moldova. 

Șeful statului salută victoria partidelor parlamentare proeuropene din Republica Moldova, Partidul Liberal Democrat, Partidul Democrat și Partidul Liberal, și se bucură pentru cetățenii Republicii Moldova. 

În același timp, domnul președinte Traian Băsescu speră că vor fi accelerate procesele de modernizare a Republicii Moldova și de apropiere de Uniunea Europeană și reiterează faptul că România va fi în continuare un partener în realizarea acestor obiective”, se arată în mesajul lui Traian Băsescu.

" "

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *