Skip to content
Politică

Traian Băsescu zguduie scena politică: În justiție se fac abuzuri!

http://www.reporterntv.ro/

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, prezent duminică seara, în platoul postului de televiziune România TV, a vorbit despre starea în care se află justiția din România.

Astfel, acesta a precizat că toate abuzurile care se fac în justiția din România ”se datorează unei boli care se numește boala puterii”.

”În justiție se fac abuzuri, este indiscutabil. Până la urmă acei procurori ar trebui să rărpsundă. Soluția nu este să punem justiția sub control. Justiția trebuie să de o lege pe care tot ea să o aplice. Eu am preluat o justiție controlată politic, iar la sfâriștul mandatului am lăsat o justiție care nu mai e controlată politic. Când am venit în funcție, directorul SRI circula cu mașină de la Sorin Ovidiu Vântu. Am pus ofițeri tineri șefi, unul dintre ei maior, acum general cu trei stele. Toate abuzurile care se fac se datorează unei boli care se numește boala puterii” a declarat Traian Băsescu.

1 comentariu la “Traian Băsescu zguduie scena politică: În justiție se fac abuzuri!

  1. Inseamna ca nu aveti stofa de lideri, voi cei ce suferiti de boala puterii. Un Rege roman, o regina romanca din sange autentic, sau „OS DOMNESC’ nu ar suferi de aceasta maladie ce va rapune strict pe voi impostorii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *