Skip to content
Politică

Traian Berbeceanu, numit într-o funcție-cheie. Fostul prefect al Capitalei anunțase recent că s-a reînscris în PNL

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Fostul prefect al Capitelei Traian Berbeceanu a fost numit administrator public al municipiului Deva, anunţul fiind făcut de primarul oraşului, Florin Nicolae Oancea.

”Bun venit în echipă, Traian Berbeceanu, administrator public al Municipiului Deva!”, a scris pe pagina sa de Facebook, edilul din Deva, Florin Nicolae Oancea.

" "
" "

Berbeceanu a fost prezentat în noua funcţie, luni, în cadrul unei conferinţe de presă.

”Sunt convins că împreună vom face lucruri bune pentru deveni. Vă asigur că am rămas acelaşi om deschis, vrem să comunicăm cât mai bine cu cetăţenii care au aşteptări mari de la noi”, a declarat Berbeceanu.

Fostul prefect al Capitalei a anunţat recent că s-a reînscris în PNL,  întrucât este ”singura alternativă politică cu adevărat serioasă”.

În acest weekend am avut bucuria de a solicita revenirea în PNL – organizaţia Deva, pentru mine fiind singura alternativă politică cu adevărat serioasă”, a scris Berbeceanu pe pagina sa de Facebook.

El a explicat că în luna octombrie a anului trecut preşedintele PNL, Ludovic Orban, la acel moment prim-ministru, i-a propus să preia funcţia de Prefect al Capitalei, iar prevederile au impus demisia sa din partid: ”Am facut-o cu strângere de inimă… Unii au înţeles greşit faptul că nu mai eram membru de partid, chiar au crezut că, de dragul unei demnităţi publice, aş putea să-mi schimb opţiunea politică. S-au înşelat!”.

Amintim că Traian Berbeceanu a fost înlocuit în funcţie de Alin Stoica, după ce postul de prefect al Capitalei a revenit USR PLUS.

Traian Berbeceanu a lucrat în Poliţie timp de 25 de ani, până la pensionarea sa din 2018 şi a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia între anii 2005 şi 2013, până la punerea sa sub învinuire de DIICOT într-un dosar în care, la judecarea pe fond, a fost achitat. Dosarul se află în prezent, în apel, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *