Skip to content
București Știri locale

Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei: La acest moment nu avem în vedere scenariul intrării în carantină a Bucureștiului

Inquam Photos / Octav Ganea

​Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat miercuri, că în acest moment nu se pune problema instituirii carantinei în București, fiind nevoie de respectarea regulilor care au fost impuse pentru combaterea epidemiei.

La acest moment nu avem în vedere un asemenea scenariu”, a spus Berbeceanu. El a comentat că „e nefiresc”, de asemenea, să iei măsuri suplimentare, atâta vreme cât cele în vigoare nu sunt respectate.

Totodată, Berbeceanu a precizat că „nu putem vorbi la acest moment de eliminarea restrictiilor”, răspunzând la o întrebare în acest sens referitoare la perioada Sărbătorilor, scrie hotnews.ro.

​​Primarul General, Nicușor Dan, a declarat, marți seară, că Bucureștiul nu intră în carantină. „Carantina se impune când un anumit indicator trece de un anumit nivel. Nu suntem acolo. Indicatorul este undeva în jur de 6 și nu se impune în acest moment carantinarea”, a spus Nicușor Dan.

El a adăugat că intrarea în carantină este „o ipoteză, dar e ultima ipoteză”

Precizările primarului general vin după ce Vlad Voiculescu a declarat că va discuta cu Dan despre posibila intrare în carantină a Bucureștiului.

A spus că vom avea o discuție (Vlad Voiculescu-n.r.). Această discuție nu a avut loc”, a spus Nicușor Dan la Digi 24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *