Skip to content
Politică

Tramvaiul 41 nu mai circulă până luni. STB-ul invocă lucrări la calea de rulare

jurnalistii.ro
" "

Societatea de Transport București STB SA (fostă RATB) anunță călătorii că, în acest week-end (începând de  sâmbătă, 10.11.2018, ora 0.30 – până luni, 12.11.2018, ora 4.00), circulația tramvaielor liniei 41 va fi întreruptă pentru executarea unor lucrări complexe la calea de rulare.

 Lucrările vor avea loc pe Bd. Mărăști, la intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu, unde calea de rulare este uzată și există probleme ale fundației generate de terenul instabil din acea zonă și de faptul că linia de tramvai este traversată intens de autovehicule, inclusiv de autobuzele liniilor 205 și 282, scrie antena3.ro.

Pentru preluarea fluxului de călători de pe linia 41, STB SA va înființa linia navetă de autobuze 641. Totodată, autobuzele liniilor 205 și 282 vor circula deviat. În perioada reviziei anuale a liniei 41, care a avut loc în luna august a.c., a fost refăcută calea de rulare doar pe sensul de circulație auto Arcul de Triumf – Bd. Ion Mihalache, în intervalul de timp alocat atunci neputându-se bloca circulația auto în întreaga intersecție.

" "
" "

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *