Skip to content
Societate

Transfăgărășanul se deschide circulației sâmbătă. CNAIR atenționează că este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile

Blog.HotelGuru.ro

Circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru (județul Argeș) și Bâlea Cascadă (județul Sibiu) se va deschide, sâmbătă, începând cu ora 8.00, pentru toate categoriile de autovehicule. Drumarii avertizează că este semnalată prezența urșilor în zonă și cer turiștilor să nu se apropie de animale. În plus, drumarii spun că sunt puține locuri de parcare la Bâlea Lac, parcările private din zonă nefiind deszăpezite. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că, sâmbătă, de la ora 8.00, se redeschide circulația pe DN 7 C, Transfăgărășan, pentru toate categoriile de autovehicule, scrie profit.ro.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apatiția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, atenționăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că în ultima perioadă este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile și îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora”, a transmis CNAIR. Drumarii prcizează de asemenea, că cele două parcări private de mare capacitate de Bâlea Lac nu au fost încă deszăpezite de firmele care le administrează, așa că locurile de parcare sunt extrem de limitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *