Skip to content
Justitie

Trei bărbaţi, arestaţi preventiv în urma unor percheziţii făcute de DIICOT Galaţi într-un dosar de trafic de droguri de mare risc

news.ro

Trei bărbaţi din Cluj-Napoca şi Galaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce poliţiştii şi procurorii DIICOT Galaţi au făcut mai multe percheziţii domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. Anchetatorii au confiscat un colet care conţinea un kilogram de marijuana.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Galaţi, 7 dintre percheziţii au fost făcute în municipiul Galaţi, la imobilele deţinute de mai multe persoane bănuite că, în ultimul an, ar fi comercializat marijuana în oraş. În urma descinderilor au fost găsite şi ridicate: 700 de grame de cannabis, 580 de grame de 3-CMC (cocaină sintetică), 37 000 de lei, 1 450 de euro, 10 telefoane, 4 arme de airsoft, 3 arme albe.

Totodată, oamenii legii au indisponibilizat un colet cu un kilogram de marijuana expediat de la Cluj-Napoca, iar miercuri poliţiştii l-au prins în flagrant pe expeditor când a ridicat contravaloarea drogurilor. Nu în ultimul rând, la locuinţa bărbatului din Cluj-Napoca au mai fost găsite două pungi vidate cu 30 de grame de marijuana, două cântare electronice, o armă airsoft, 48.530 de lei, 300 de dolari şi 335 de euro.

În urma acţiunii DIICOT Galaţi, un bărbat din Cluj şi alţi doi din Galaţi au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *