Skip to content
București

Trei cluburi din Capitală închise de autorități, funcționau ilegal

https://www.laserworld.com

Primăria Sectorului 2 anunță că trei cluburi din Capitală care fuseseră închise de Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 deoarece funcţionau ilegal au fost amendate cu 7.000 de lei pentru că nu respectau măsura suspendării activităţii.

Totodată, alte patru localuri închise anterior fiind redeschise.

Cele trei cluburi care au fost închise zilele trecute de Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 deoarece funcţionau ilegal au fost depistate în cursul nopţii de sâmbătă, 28 ianuarie spre duminică, 29 ianuarie 2017 că nu respectă măsura suspendării activităţii, motiv pentru care au fost sancţionate cu suma totală de 7000 lei şi s-a dispus confiscarea veniturilor ilicite. Cele trei cluburi găsite în neregulă sunt: Club El Grande Comandante; Club Queens şi Club Tapo„, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Sectoului 2, potrivit gandul.info.

Controalele pentru depistarea agenţilor economici care îşi desfăşoară activitatea în sectorul 2 au fost continuate.

Cu această ocazie a fost verificată legalitatea funcţionării a 22 de agenţi economici care au ca obiect de activitate alimentaţie publică (cluburi, restaurante şi săli de evenimente). În urma controalelor s-a stabilit că patru cluburi închise anterior de către Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2 au intrat în legalitate şi funcţionează în baza prevederilor legale, respectiv: Club Fratelli (Str. Glodeni nr. 3); Club Şurubelniţa (Calea Moşilor nr. 104-108); Club Maya (Calea Moşilor nr. 137); Club Biavati Events (Str. Serghei Vasilievici Rahmaninov nr. 2B)„, potrivit sursei citate.

De asemenea, s-a constat că 15 cluburi, restaurante şi săli de evenimente au respectat măsura suspendării activităţii dispusă anterior de către Poliţia Locală a Primăriei Sectorului 2.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *