Trei săptămâni de la tragedia de la Natisone. Salvatorii încă îl caută pe Cristian

Cristian Molnar
Sursa foto: Facebook

Cristian Molnar, românul luat de viitură în Italia la sfârșitul lunii mai, este căutat acum pe malul râului Natisone, după ce salvatorii au scotocit defileele periculoase ale râului, potrivit news.ro.

Echipele de salvatori au fost la Premariacco, în Friuli, și au căutat „atât cât a fost posibil să caute”, a explicat primarul localității, Michele De Sabata.

„Dar faptul că munca scafandrilor a fost temeinică este demonstrat de ultimele descoperiri”, subliniază De Sabata, citat de News.ro. Apele au returnat cartea de credit a uneia dintre fete și un cercel, dar nu s-a precizat dacă acestea aparțin Patriziei Cormos sau Biancăi Doroș.

Condiții dificile în Râul Natisone

Primarul a subliniat că în râu sunt gropi foarte adânci și „nici măcar dronele subacvatice nu pot intra și ieși”. Coordonatorul Protecției Civile din Premariacco, Matteo Modonutti, a explicat că acum se procedează la un protocol de căutare care va funcționa „cinci zile la rând”. Cristian este căutat de unități canine, care vor continua până joi, când se va reevalua situația.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: