Trenul spre aeroportul Otopeni a rămas blocat în câmp o oră și jumătate. Imagini exclusive de la fața locului

Sursă foto: ISU Iași

Trenul de la Gara de Nord spre aeroportul Otopeni a rămas blocat în câmp, vineri dimineață, între staţiile Pajura şi Mogoşoaia, după ce garnitura s-a defectat. Oamenii riscau să-și piardă zborurile programate, pentru că circulația s-a reluat după o oră și jumătate. 

Silvian Trandafir, jurnalist Digi24: „După o oră și jumătate circulația a fost reluată. Ambele trenuri, cel care mergea la București și cel care mergea spre Otopeni au avut întârzieri de o oră și jumătate, ceea ce înseamnă că sute de oameni care trebuiau să meargă la aeroport cu acest tren și să prindă anumite zboruri au riscat sau poate unii dintre ei chiar au pierdut zborurile”.

Anterior, Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA anunța întârzieri pentru trenurile care circulă spre şi dinspre Aeroportul „Henri Coandă”.

„Automotorul 7038, care circulă în relaţia Bucureşti Nord – Urziceni, a rămas defect în jurul orei 08:38, între staţiile Pajura şi Mogoşoaia. Până la sosirea unui alt automotor de ajutor, care să tracteze garnitura defectă, trenurile R 7915 (Bucureşti – Aeroport) şi R 10108 (Aeroport – Bucureşti Nord) staţionează temporar în Pajura, respectiv Mogoşoaia”, a transmis compania.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: