Tribunalul Bucureşti, aşteptat să se pronunţe marţi asupra contestaţiei lui Iulian Dumitrescu

media.pnl.ro/ iulian dumitrescu
Sursa foto: media.pnl.ro/ iulian dumitrescu

Tribunalul Bucureşti este aşteptat să se pronunţe marţi cu privire la contestaţia depusă de preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, faţă de măsura sechestrului impusă de procurorii DNA în dosarul în care acesta este inculpat pentru luare de mită şi fals.

Tribunalul Bucureşti, care a avut pe rol, vineri, un dosar în care Iulian Dumitrescu a contestat măsura sechestrului impus de DNA asupra conturilor sale şi a unui imobil care îi aparţine, a amânat pronunţarea.
Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, a contestat, la Tribunalul Bucureşti, măsura sechestrului impusă de DNA în dosarul în care procurorii au început urmărirea penală pentru luare de mită şi fals în declaraţii.

În dosarul de luare de mită, fals şi complicitate la aceste infracţiuni, procurorii DNA au instituit măsuri asigurătorii asupra conturilor bancare ale lui Iulian Dumitrescu, ale surorii sale, Angelica Lambrea, şi ale soţului acesteia, Daniel Lambrea, precum şi asupra unui bun imobil aparţinând lui Iulian Dumitrescu şi asupra a 19 imobile aparţinând celorlalţi doi inculpaţi consideraţi complici ai politicianului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL